БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Прогноз для всіх знаків зодіаку на березень

Прогноз для всіх знаків зодіаку на березень

Світлана Кохана,
астрологиня


Березень — це ще один місяць, коли можна відсвяткувати Новий рік, адже саме в березні відбувається весняне рівнодення, яке започатковує новий астрологічний рік. Тож якщо не встигли загадати бажане, готуйте в березні свої листи щастя до Всесвіту. Ну що, подивимось, що радять зірки на цей місяць.


Овни — для вас 20 березня є найважливішим днем, адже саме в цей час Сонце входить у ваш знак та починається новий цикл. Місяць підбивання підсумків у спокійному темпі: завершити, поставити крапки, відпочити, погуляти та послухати тишу, навести лад вдома, прибратися, викинути зайве. Очікуйте на нестабільні, але суттєві грошові надходження. А під кінець місяця можете втілювати всі свої нові задуми.


Тельці — ви нестримні цього місяця, хоч це зовсім на вас не схоже, тому й більшість знайомих будуть дивуватися, що з вами відбулося й звідки стільки енергії. А ви дійсно квітнете, й це чудово — починайте нове, залучайте якомога більше людей у свої проєкти, знайомтеся та відправляйтеся в поїздки. Неприємні сюрпризи можуть бути від родичів, краще уникайте родинних посиденьок та не переймайтеся проблемами інших.


Близнята — основний акцент місяця на робочих питаннях, ви дійсно можете бути дуже корисними іншим та отримати неабияку грошову винагороду. Поїздки несприятливі, тож  їх краще перенести. Очікуйте на приємні сюрпризи та подарунки, вони будуть не вельми коштовні, зате з любов’ю. Сприятливо розпочати навчальний курс у зовсім новому напрямі, ваш мозок потребує свіжих вражень.


Раки — місяць розширення перспектив, мозок ваш раціональний та сконцентрований, ви здатні приймати дуже вдалі рішення. Напрочуд швидко просуваються всі справи, знаходяться потрібні люди, ви отримуєте протекцію. Порада від зірок — відпустити зі свого життя в березні всіх, хто заважає вашим наполеонівським планам, місяць висвітить цих людей та дасть шанс розпрощатися з ними. Не відмовляйте собі в нових емоціях та враженнях, балуйте себе в березні.


Леви — місяць принесе потребу розв’язувати питання особистого характеру, і ваш партнер може поставити його категорично, тож треба бути до цього готовими. Березень яскравий на враження та можливість сприятливо витратити на себе кошти, святкові знижки вам на допомогу — шопінг стане родзинкою місяця. Добре також зайнятися саморозвитком та відвідати заняття з розкриття сексуальності.


Діви — дружні пригоди, приємні зустрічі та, ймовірно, нові особисті знайомства. Може так статися, що давній знайомий неочікувано перейде в категорію коханих. Проводьте більше часу з друзями. На роботі проявляйте активність та пильнуйте інтриги колег, цілком ймовірне підвищення, але можете втратити шанс через несприятливі дії оточення. Бачитимете віщі сни, розбирайте їх та аналізуйте, можливо, навіть зі спеціалістом.


Терези — березень принесе переживання та турботи у сфері роботи і здоров’я. Усі події місяця ви будете сприймати близько до серця, багато хвилюватися. Також будьте уважні та обережні, маєте підвищений показник травмування. Зірки радять мантру місяця: «Все проходить, і це також пройде». Значні витрати та вкладення краще не здійснювати. Порадуйте себе подарунком — подорожжю або цікавим навчанням.


Скорпіони — місяць ефективний для самопрезентації, реклами, проходження співбесід. Якщо давно планували почати роботу через інтернет — саме час цим зайнятися. Домашні справи та непорозуміння з близькими можуть відволікати від просування вперед, збивати з настрою та «плутати карти», це таке випробування місяця — не піддаватися на зовнішній вплив та самостійно приймати рішення.


Стрільці — очікуйте на активізацію в особистій сфері, можливі приємні сюрпризи від коханих та перехід стосунків на новий рівень. Ризикувати будь-чим не варто, особливо грошима чи здоров’ям, також не варто витрачати час на незрозумілі речі. Місяць більше про домашній відпочинок та приємне проведення часу з близькими. У нових знайомствах та стосунках зірки радять також більше часу проводити в приміщеннях, розмовляти, обійматися.


Козероги — рухливий місяць, як у плані переміщень, так і в інформаційному сенсі — чим більше свіжих вражень, свіжої інформації, нових людей, тим далі ви просуватиметеся і отримуватимете кращі результати. Залучайте свіжі сили у свої проєкти. Зірки радять взагалі оновити оточення: майстри б’юті, консультанти, адвокати, викладачі — ви засиділися в старих енергіях, потрібні свіжі погляди на ваше життя.


Водолії — грошовий місяць, якщо ви повністю включитеся у свої робочі та творчі процеси й залучите максимум протекції і підтримки, не будете залишатися наодинці у своїх проблемах. Трати на себе краще мінімізувати, але це стосується лише особистих витрат — подарунки високо ймовірні та сприятливі. Незрозуміла ситуація в особистому житті, але в березні вона й не проясниться, тому треба почекати до квітня.


Риби — місяць повністю присвятіть собі та власним потребам, решта людей нехай зачекають. Для вас дуже важливо розібратися в собі та закрити всі незавершені гештальти. Максимально зосередьтесь на нових проєктах та ідеях, погоджуйтеся на всі справи, до яких вас запрошуватимуть. Відволікати може здоров’я, але то — психосоматика у зв’язку з виходом на новий рівень комфорту, є страхи, які будуть стримувати через недомагання.

Сообщение Прогноз для всіх знаків зодіаку на березень появились сначала на Anywell.


Read the original article