БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН

Тестуємо командою: зміцнювальна ліфтинг-маска Firmagic від Instytutum

Нещодавно на тест до нашої команди приїхала новинка від Instytutum — зміцнювальна ліфтинг-маска Firmagic. Ми тестували її протягом різного часу, на різних типах шкіри, з різними її станами та навіть у різних ситуаціях. І перш ніж ми поділимося своїми фідбеками, розповімо, що ж це за новинка від Instytutum.

Що потрібно знати насамперед:
Firmagic — це перша маска у лінійці бренду. Її розробляли як щоденну нічну ліфтинг-маску, у яку додали потужні активи і трошки магії. 

Екстракт безсмертника, компонент з клінічно доведеною ефективністю, діє як рослинний аналог колагену, зміцнюючи, тонізуючи та підвищуючи еластичність шкіри. Нейропептид помітно зменшує глибину мімічних зморшок і надає шкірі більш свіжого та молодого вигляду. Екстракт сливи какаду (відомий як найбільш насичене джерело вітаміну С у світі) підвищує рівень колагену, висвітлює шкіру, надає їй сяйва та усуває негативні наслідки впливу УФ-променів.

Олія жожоба, сквалан, глюконова та молочна кислоти запобігають втраті вологи, зволожують шкіру, підвищуючи її еластичність. Комплекс Opti-Night Repair Complex містить пре- та пробіотики, екстракт ківі, суперфуди й гриби-адаптогени, завдяки чому стимулює природні нічні процеси оновлення, зміцнює бар’єрну функцію та допомагає зберегти молодість й еластичність шкіри.


А тепер ділимося реальними відгуками нашої команди на маску Firmagic від Instytutum.


Марічка Шамота,
головна редакторка Anywellmag

Прохолода перших місяців весни не залишила моїй шкірі вибору: потрібне було зволоження. Тож маючи комбіновану шкіру, схильну до висипань, маску я тестувала протягом півтора тижня, випробовуючи її в різних ситуаціях: після робочого дня, після вечірніх посиденьок із подругами, а також як підготовку шкіри перед мейком, бо цей випадок потребує екстрапідготовки.

Перші, мабуть, два нанесення я відчувала легке поколювання, але без подразнень після. Моє обличчя маску сприйняло дуже добре, я просто відчувала, як після неї шкіра була наповнена і зволожена. Щодо запаху: він досить відчутний і солодкуватий, для мене він був приємним. Тож можу сказати, що ця маска може впевнено перейти у розряд моєї бʼюті-бази. 


Олександра Коваленко,
маркетинг-директор

Тип шкіри у мене комбінований: десь жирніша, десь сухіша. Влітку тотал жирна, взимку може пересохнути, тому тестувала маску десь тижні два. 

Перші два-три нанесення відчувалося легеньке поколювання, але зовсім незначне — почервонінь чи подразнень не було. На ранок шкіра як шовк — дуже ніжна та рівна, як на дотик, так і за кольором.

Також, що для мене дуже важливо, немає відчуття «маски» під час ранкового умивання, як це часто буває з нічними продуктами для обличчя.


Каріна Ващенко,
бʼюті-баєр

Я дуже чекала цю новинку, бо незважаючи на те, що в бренду не так багато продуктів, я впевнена, що кожен —  саме те, що треба. Тим паче це взагалі суперновинка, бо раніше такого продукту, як маска, в лінійці не було.

Мені сподобалось, що вона не липка, як багато засобів на ринку. Це дуже важливий момент особисто для мене, бо коли на тобі «плівка» — це взагалі некомфортно, а з цим продуктом такої проблеми немає.

І головний плюс — я тестувала її три ночі поспіль і просто відчувала, що на ранок моє обличчя ставало менш набряклим та більш приємним на дотик. А відчуття таке, немов я тільки-но вмилась лагідною пінкою. Маска ще в процесі повного тест-драйву, але наразі мені дуже сподобалась.

Тому впевнений ай лайк іт:)


Аліна Клочана,
СММ-менеджерка

У мене класична комбінована шкіра: на лобі шкіра жирниться, а щічки схильні до сухості. Маску наносила тільки ввечері перед сном десь протягом тижня. 

У мене після нанесення був ефект суперматової шкіри і місцями відчувалася стягнутість. Але це все перекривалося іншими засобами із вечірньої рутини. Тому загалом мені сподобалося.


Юлія Ізюменко,
керуюча Anywell Facial Bar

У мене комбінована шкіра, схильна до акне, тож маску я тестувала увечері протягом тижня. Після першого разу в мене зʼявилося трохи висипань, але загалом маска добре зволожила мою шкіру.  


Надія Бурда,
старший косметолог

У мене жирна шкіра деформаційного типу старіння, маску я тестувала увечері протягом тижня.

Мені супер сподобалася, класний ліфтинг на ранок і знімає добре набряклість. Маска класна за консистенцією, не жирнить і не липне. Швидко вбирається, що дуже зручно. 


Ярослава Гуменюк,
косметолог

У мене комбінована шкіра, втомлений тип старіння. Загалом я не маю схильності до набряків, тому від маски я помітила зволоження і те, що вона вранці залишається ще на шкірі. Наносила ввечері протягом тижня.


Дарина-Олександра Манжай,
адміністратор Anywell Facial Bar

У мене комбінована шкіра і після холодів є сухість.

Маска мені дуже сподобалася, добре зволожує шкіру. Запах не зовсім на мій смак, але за ефектом чудово.


Яна Мартиненко,
косметолог

У мене комбінована чутлива шкіра. Після тестування маски увечері протягом тижня на своїй шкірі я помітила, що загалом став кращий колір обличчя. Погоджуся, що маска класна за консистенцією, а запах — ніжний, мені не заважав спати.


Підсумуємо

Протестувавши зміцнювальну ліфтинг-маску Firmagic від Instytutum на різних типах шкіри і протягом різного періоду, можемо впевнено заявити, що вона варта місця на вашій бʼюті-поличці, проте будьте обережні із запахом, якщо ви до них чутливі, адже маска має виражений солодкуватий аромат. 

І нагадуємо, що ви можете прийти у тестер-зону Anywell Facial Bar у ЦУМі й спробувати різні засоби перед тим, як їх купити. А маска Firmagic від Instytutum уже доступна в Anywell Shop.

Сообщение Тестуємо командою: зміцнювальна ліфтинг-маска Firmagic від Instytutum появились сначала на Anywell.


Read the original article