БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Фінанси, проєкти чи релакс: що принесе червень знакам зодіаку

Фінанси, проєкти чи релакс: що принесе червень знакам зодіаку

Червень, принаймні його перша половина, за енергетикою конструктивніша, ніж напружена травнева. Більше спокою навряд чи буде, а от більш зрозумілий перебіг подій та легкість прийняття рішень нам гарантовані. Ретро Сатурн з 17 червня внесе свої корективи та загальмує нові проєкти, тож усе найважливіше краще розпочати до цього періоду.

Світлана Кохана,
астрологиня

Овни — червень про нові контакти та знайомства, які можуть прийти навіть якщо ви не будете їх свідомо шукати. Просто прийшов час оновити коло спілкування та вдихнути в нього свіжого повітря. Також погоджуйтесь на навчання. Нові люди та нові знання в червні розкриють зовсім нові грошові перспективи.


Тільцімісяць для вас буде вдалим у багатьох сенсах. По-перше, очікуйте на преміальні виплати або інші несподівані грошові надходження. По-друге, наприкінці місяця ймовірне романтичне знайомство в дружній компанії, тож будьте активними та не відмовляйтеся провести час у веселій компанії.


Близнята — активний місяць для активних починань. Життя поставить вам багато загадок та незвичайних ситуацій, для вирішення яких доведеться проявляти себе активно та навіть інколи нахабно, бо ввічливість та доброта будуть сприйняті, як слабкість. Нові робочі проєкти принесуть гарні фінансові результати, тому не соромтеся заявляти про себе.


Раки — ви потребуєте відпочинку, тиші та усамітнення. Якщо маєте шанс потрапити до моря — навіть не сумнівайтеся, вам туди зараз дуже потрібно. Планети кажуть, що відпочинок може бути без відриву від робочого процесу — працюю на пляжі. Можливі неприємні ситуації з коханими, суперечки та тимчасове припинення спілкування, але це минеться.


Леви — ефективними будуть господарські витрати, особливо великі придбання для дому. Очікуйте розширення робочих перспектив, не приховуйте свої креативні ідеї, озвучуйте їх та не відкладайте втілення у довгий ящик. У дружньому колі відбудеться прояснення, багато людей із вашого оточення покажуть себе такими, як вони є насправді, тож із кимось доведеться припинити стосунки, а з кимось вони перейдуть на новий рівень.


Діви — очікуйте на нові робочі пропозиції, навіть можуть надійти закордонні проєкти або такі, про які ви навіть не мріяли. Тримайте себе в руках — радість може накрити несподівано. Для багатьох можлива зміна статусу — заміжжя або розлучення, але в будь-якому разі це буде позитивний та очікуваний процес. А от із навчанням та подорожами — не дуже, краще перенести.


Терезиставте перед собою амбіційні та глобальні плани, зірки підтримують усі ваші найризикованіші ідеї, повірте в себе та підтримку Всесвіту. Місяць також сприятливий для підтримання свого здоров’я, планових аналізів, масажу та коригування харчування. Можливі конфліктні ситуації з партнерами щодо фінансів, але не йдіть на поступки, які принижують вас.


Скорпіони — червень вам радить основну увагу зосередити на ділових проєктах та просуванню себе, місяць максимальної самопрезентації, особливо перед значущими особами, тими, хто може сприяти вашому становленню та укріпленню позицій. Багато цікавого відбудеться і в особистому житті, чекайте на приємні сюрпризи та щасливі знайомства.


Стрільці — якщо ви плануєте дальній переїзд, еміграцію чи поїздку з метою особистого знайомства за кордоном — то планети вас повністю підтримують у цих напрямах. Вдалим буде також фінансування навчальних проєктів своїх або дітей. А от безпека бажає кращого, особливо за кермом, також не рекомендується цього місяця вдаватися до лікувальних процедур і навіть косметологічні процедури несуть ризик бути невдалими та травмувати. Краще в червні самостійно піклуватися про свою красу та здоров’я.


Козероги — червень пройде у звичних та комфортних для вас енергіях порядку та стабільності. Місяць трохи рутинний, але без зайвих потрясінь. Можуть виникнути фінансові суперечки з партнером і перетягування каната: «хто в домі більше коштів приносить», якщо дуже будете відстоювати свої позиції, то ризикуєте напружити стосунки на довгий період, відновити буде важко.


Водоліїчервень про стосунки та сферу особистого — тим, хто у стосунках, зірки радять максимум часу та уваги приділити партнеру, провести час цікаво та романтично. Якщо ж ви в пошуку, то сконцентруйтеся на культурних заходах, частіше «виходьте у світ», ваше кохання вже поруч. На великі заробітки не очікуйте, але певний стабільний мінімум вам забезпечений.


Риби — місяць варто присвятити дому та домашнім справам, маєте багато невирішених питань, зосередьтеся на підтягуванні цих хвостів. Буде бажання зайнятися творчістю — не відмовляйте собі в цьому задоволенні, відвідайте майстер-класи або просто придбайте набори для креативу. Підвищений показник травмування та проявів хронічних хвороб, тож будьте уважними до себе.

Сообщение Фінанси, проєкти чи релакс: що принесе червень знакам зодіаку появились сначала на Anywell.


Read the original article