БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
INRO та UNITED24 презентували колекцію свічок, присвячену тимчасово окупованим містам

INRO та UNITED24 презентували колекцію свічок, присвячену тимчасово окупованим містам

Парфумерно-косметичний бренд INRO у партнерстві з фандрейзинговою платформою UNITED24 презентували колекцію свічок. Вона присвячена містам України, які знаходяться в тимчасовій окупації: Донецьку, Луганську, Енергодару, Маріуполю, Мелітополю та Сімферополю. Прибуток із продажу перекажуть через UNITED24 на відбудову України.


Свічка «Донецьк» пахне донецькими трояндами, у «Луганська» насичений аромат із деревно-трав’яними нотами. «Мелітополь» — з ароматом черешні, «Сімферополь» — морського узбережжя та кипарису. Свічка «Енергодар» має пряний аромат, а свічка «Маріуполь» поєднала в собі запах сталі й моря.

«У команді INRO працюють люди з Донецька, Бердянська, Харкова та Києва. Ми з нетерпінням чекаємо на звільнення окупованих територій. У багатьох із нас там були або досі залишаються родичі, друзі, знайомі. Аромати для свічок обирали всією командою. Так само колективно обирали локації, які зображені на опакованні», — розповідають Ольга та Володимир Саєнки, засновники INRO.

На свічках вказані координати визначних місць: у Донецьку — «Донбас Арена», в Енергодарі — Запорізька АЕС, у Мелітополі — Арка визволителів, у Луганську — Соборна мечеть, у Сімферополі — Верховна Рада Автономної Республіки Крим, у Маріуполі — Донецький академічний обласний драматичний театр.


Ціна однієї свічки — 1000 грн. Під час замовлення за кордон на сайті можна обрати міжнародне доставлення. Прибуток із продажу благодійних свічок перекажуть через UNITED24 на відбудову України.

Сообщение INRO та UNITED24 презентували колекцію свічок, присвячену тимчасово окупованим містам появились сначала на Anywell.


Read the original article