БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Нумерологічний велнес-прогноз на серпень

Нумерологічний велнес-прогноз на серпень

Серпень з точки зору астрології обіцяє багато цікавого для кожного з нас. Леся Дзюба, нумерологиня, астрологиня та тотемологиня спеціально для Anywell ділиться велнес-прогнозом, який допоможе зрозуміти, кому краще утриматися від б‘юті-процедур, а кому — від колишніх залицяльників. 


Як визначити число місяця?


Щоб дізнатися своє число серпня, потрібно до числа народження додати число місяця народження, а потім додати число 6. Суму звести до однозначного числа (від 1 до 9).

Наприклад, для людини, народженої  5 квітня, потрібно: 5+4+6= 15
1+5= 6 
В цьому випадку число серпня — 6. 

Але спочатку пройдемося загальними тенденціями.


Загальний гороскоп на серпень


Весь серпень Венера ретроградна, а це означає, що для фахівців б‘юті-сфери буде багато роботи. Планета краси не в кращій формі, тому й ми можемо почуватися невпевнено в собі та своєму зовнішньому вигляді. Тому якщо вам ну дуууже захотілось збільшити форму губ або зробити ще якусь модифікацію тіла, можливо, це не ваше щире бажання, а вплив ретро Венери. На початку вересня ви знову відчуєте себе гармонійно та більш впевнено, тому не поспішайте ані змінювати форми, ані робити екстремальні зачіски.

А якщо захочеться пофарбуватись в рожевий (і тут навіть кіноіндустрія постаралась), то краще направити креативні ідеї у творчість, там зірки дають зелене світло для будь-яких експериментів!

Для гармонізації серпня буде добре зробити ревізію старих речей і дати їм нове життя: продати, віднести на благодійний ярмарок чи роздати знайомим. Ресурсу в цей місяць додасть здоровий баланс між роботою та відпочинком, вміння піклуватись про когось не забуваючи про власні потреби. 


Персональне число місяця 


Якщо ви отримали 1

Є велика ймовірність у стані афекту змінити свій зовнішній вигляд до невпізнаваності. Але на початку вересня ви можете сказати, що самі цього не хотіли та не розумієте, як це сталося. Використовуйте свій потенціал у творчості, креативності, новаторстві. 

У цьому місяці на вас рівняються інші! Тому тримайте марку і не піддавайтесь маленькому капосному ретрограду, який пропонує поголити скроні або пофарбувати волосся в зелений. 


Якщо ви отримали 2

Тримайте фокус на стосунках. Якщо колишні випадково опинились за сусіднім столиком в кафе, це не знак, не доля, не шанс повернутись, це можливість поставити крапку в давній історії.

Зверніть увагу на інтуїцію та не нехтуйте походом до психолога. Гіперчутливість може стати союзником у сердечних справах, якщо не будете впадати у стан жертви. Обовʼязково відвідайте спа, сходіть на масаж або хоча б частіше приймайте ванну з аромамаслами. Цього місяця це буде вашим ресурсом. 


Якщо ви отримали 3

Творчість бʼє ключем, креатив у всьому: чи то ремонт у домі, чи новий проєкт, чи неочікуваний спосіб проявитися. Успіх, вдача притягується до вас, але це не означає, що будь-які експерименти, особливо з зовнішністю, принесуть радість. Зараз важливо вміти розрізняти емоції, але й не забувати, що поруч з вами також є люди, тож тренуємо прийняття. Не ховайтесь у мушлю від інших, комунікації — ваше все! 


Якщо ви отримали 4

Прийшов час попіклуватися про здоровʼя, зробити чекап організму, вдалим буде детокс, очищення. Серпень радо допоможе розставити все по поличкам, навести порядок і стати більш дисциплінованими. Ваш фокус на практичності, стабільності, конкретиці. Є ризик пуститись в критику сусіда, що повертається пізно додому й стукає дверима, тому свідомо обирайте вдячність і намагайтесь бачити гарні речі в усьому. 


Якщо ви отримали 5

Гримуча суміш ретро Венери та п‘ятірки дає велике бажання до змін у всіх сферах і велику ймовірність приєднатись до зеленоволосих одиниці й трійки. Ризик, у вашому випадку, вітається, але здоровий глузд перш за все.

Добре підійде навчання й саморозвиток, проходження курсів і тренінгів. Для вас ресурсом будуть переміщення та подорожі, хоча б із міста в село й назад. Є великі шанси знайти однодумців, тому будьте більше в соціумі та відвідуйте різні заходи. Легкість і адаптивність — ваші козирі. 


Якщо ви отримали 6

Шість символізує Венеру, яка цього місяця ретроградна, тому ви отримаєте уроки зі стосунків та привіти від колишніх. Якщо ну дуже хочеться щось змінити в собі, бо відчуваєте себе негармонійно, краще напишіть психологу, можливо, прийшов час розібратись з давніми травмами та негативними установками. Ресурсною для вас буде творчість і можливість створювати красу. Памʼятайте, що віддавати якісно ми можемо лише при регулярному наповнені, а не тільки після глибокого вигоряння. 


Якщо ви отримали 7:

Серпень — місяць вашого усамітнення. Якщо давно мріяли поїхати на ретрит, саме час оголосити про це близьким. З негативного — десь із глибини може з‘явитися цинік, зануда, головне — не давати йому багато повноважень. Ресурсу додасть природа, зелень, усамітнення, йога, духовний розвиток і розумні  книги. Якщо зараз вам хочеться бути в тіні, це нормально. На роботі проявляйте більше уваги до деталей, копайте глибоко.


Якщо ви отримали 8

Серпень — час зібратись, навести порядок і вийти на новий рівень. Також це час кармічних уроків, які дадуть можливість переосмислити багато речей. Будьте уважні та зібрані, опирайтесь на справедливість, чесність, відповідальність і тоді отримаєте всі бонуси від життєвих  уроків. Ресурсом буде природа та можливість розширяти горизонти. Варто звернути увагу на кісткову систему, заплануйте похід до стоматолога, приділіть увагу спині. При всій серйозності все ж не забувайте інколи посміхатись.


Якщо ви отримали 9

Для вас прийшов час підбити підсумки, завершити процеси, які відкладали в довгу скриньку, довести справи до кінця. Важливо підготуватись до нового періоду в житті, зробити певні чистки як у фізичному, так і в ментальному плані. Від вас чекатимуть, що ви будете тримати слово, тож не забувайте кому що обіцяєте.

Цього місяця ви ризикуєте стати королевою чи королем драми, тому попередьте близьких, що це разова акція на період серпня. Звичайно, якщо ви не народилися 9, 18 чи 27 числа будь-якого місяця. 

У серпні наповнюйтесь красою, творчістю, мистецтвом і згадуйте цей гороскоп щоразу, коли захочеться зробити нову інʼєкцію краси. 


Сообщение Нумерологічний велнес-прогноз на серпень появились сначала на Anywell.


Read the original article