БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Роблять понеділки щасливими: платформа з розвитку кар’єри Happy Monday проводить ребрендинг

Роблять понеділки щасливими: платформа з розвитку кар’єри Happy Monday проводить ребрендинг

Українська платформа з розвитку кар’єри Happy Monday суттєво змінилася з моменту свого заснування у 2017 році. Це більше не нішевий ресурс для обмеженої аудиторії — сьогодні це платформа, що дає можливість професійно реалізовуватися сотням тисяч людей. Щоб підкреслити ці зміни, компанія проводить ребрендинг, а також анонсує продуктові оновлення для користувачів і компаній. У рамках ребрендингу Happy Monday змінює логотип, фірмовий стиль і візуальне подання на сайті та в соцмережах, щоб оновити сприйняття бренду на ринку.

«За п’ять років нішевий проєкт на основі HR-експертизи перетворився на технологічний онлайн-продукт із потужним міжнародним потенціалом. Ми зібрали сотні тисяч проактивних і свідомих кандидатів та запартнерилися з топовими українськими й міжнародними компаніями. Сьогодні нам є що запропонувати широкій аудиторії талантів, і не лише в Україні, тож ми бачимо себе гідними конкурентами світовим сервісам, якими раніше могли лише надихатись. Наша внутрішня еволюція, усвідомлення власних спроможностей і амбіцій потребували зовнішнього вираження, яким і став ребрендинг», — розповідає засновниця та CEO Happy Monday Анна Мазур.

Утім візуальна складова — це ще не все. Протягом 2022 року Happy Monday активно оновлювала свій продуктовий бік.

«Ми додали особистий кабінет для користувачів, запустили систему кар’єрних рекомендацій і навіть AI-генератор вакансій. Ми будуємо платформу, що має амбіції стати найкращим у світі інструментом для розвитку карʼєри, тож плануємо й надалі застосовувати техноновинки та експериментувати, щоб покращити досвід взаємодії з нашою платформою. Світ не стоїть на місці, і ми не повинні», — говорить співзасновник та Chief Product Officer Happy Monday Кирило Мазур.

Щоб підкреслити масштаб змін, Happy Monday запускає однойменну газету, яка виходитиме раз на шість місяців. З її допомогою платформа з розвитку кар’єри покаже, як сильно просунувся вперед пошук роботи та технології, що зараз застосовуються у цій сфері. Газета буде безкоштовною, знайти її можна буде в коворкінгах Києва й інших українських міст. Список місць, де можна буде отримати власний екземпляр, буде опубліковано в соціальних мережах Happy Monday.

Ознайомитися з новим візуальним стилем Happy Monday та його продуктовими оновленнями можна на сайті happymonday.ua. Тут вірять, що робота має бути улюбленою, а понеділки — щасливими!

Сообщение Роблять понеділки щасливими: платформа з розвитку кар’єри Happy Monday проводить ребрендинг появились сначала на Anywell.


Read the original article