БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН

-15% на Dermadrop в Anywell Facial Bar спеціально до дня народження Марії Кауфман

Сьогодні іменинниця, засновниця та CEO Anywel Марія Кауфман не лише святкує, а й підготувала сюрприз для вас — знижку на її улюблену процедуру Dermadrop.

Протягом тижня з 5 до 11 червня записуйся на одну з процедур DERMADROP і отримуй знижку -15%.

Та це ще не все.

Зробивши запис протягом цього тижня, ви можете обрати для візиту будь-яку дату впродовж червня!


Проте спершу розповімо, чому саме ця процедура є найулюбленішою. 

Dermadrop — ідеальна заміна мезотерапії, адже ця технологія здатна наситити глибокі шари шкіри вітамінами й корисними мікроелементами без проколів. Вона працює на основі високого тиску та ультразвукової хвилі. Завдяки тиску кисню до 2 атм і наддрібному розміру крапель сироватки корисні речовини без болю доставляються в глибокі шари шкіри на глибину до 3,5 мм.


А поки ви визначаєтеся із датою, розповідаємо детальніше про кожну із чотирьох процедур Dermadrop.

Proderm — чудово підійде для зневодненої, чутливої та проблемної шкіри, адже це спеціальний коктейль природних компонентів, який допоможе зменшити запальні процеси та прояви акне, покращити регенерацію і нормалізувати роботу сальних залоз. Має антисептичну дію та підвищує місцевий імунітет шкіри, допомагає зменшити вираженість стійких пігментних плям. 


Canaboost — для гіперчутливої та екстремально зневодненої шкіри, яка схильна до почервоніння, лущення і подразнення. Сироватка з екстрактом олії коноплі для глибокого живлення активує захист від вільних радикалів на клітинному рівні, покращує регенерацію церамідів, відновлює і загоює. Ідеально підійде тим, хто схильний до куперозу та дрібних/середньовиражених зморщок.


HYAL10 — це потужний комплекс із низько- і середньомолекулярної гіалуронової кислоти, який інтенсивно зволожує шкіру, розгладжує поверхневі та глибокі зморшки, уповільнює процеси старіння, знімає ознаки оксидативного стресу.


MITOCELL — коктейль з інтенсивним відновлювальним комплексом, який забезпечує потужну відновлювальну дію й сприяє синтезу колагену та еластину, прибирає набряки, відновлює шкіру після агресивних косметичних процедур, а також збільшує еластичність шкіри й помітно розгладжує зморшки.

Отримати консультацію можна онлайн на Anywellhub, у direct Anywell, а також за телефоном (068) 434 41 04

Сообщение -15% на Dermadrop в Anywell Facial Bar спеціально до дня народження Марії Кауфман появились сначала на Anywell.


Read the original article