БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН

Ідеальна схема, яка підготує вашу шкіру до літа

Комплексний підхід до будь-якої справи завжди дає більший результат, ніж несистематизований. І догляд за шкірою — не виняток. Тому ділимося схемою доглядових процедур, які ідеально підійдуть для початку літа, щоб ваша шкіра мала те саме здорове і природне сяйво. 


PRX-T33

Як скрабування допомагає отримати більш рівну засмагу, так пілінги стимулюють дерму, щоб ви отримали ідеальну шкіру обличчя.

PRX-T33 — всесезонний пілінг, який відрізняється від інших своїм запатентованим складом і тим, що після нього немає реабілітаційного періоду. Він вирівнює колір обличчя, звужує пори, бореться з постакне, зменшує пігментацію, сприяє омолодженню та генерації шкіри, а ще має мінімальну травматизацію.


через тиждень

Dermadrop Canaboost

Наступним кроком у нашій схемі є глибоке зволоження та оновлення клітин.

Сироватка з екстрактом олії коноплі для глибокого живлення активує захист від вільних радикалів на клітинному рівні, покращує регенерацію церамідів, відновлює і загоює. Забезпечує шкіру свіжістю та сяйвом. 

Трошки деталей про технологію Dermadrop: завдяки тиску кисню до 2 атм і наддрібному розміру крапель сироватки корисні речовини без болю доставляються в глибокі шари шкіри на глибину до 3,5 мм.


через тиждень

Too Good

І останній крок — закріпити результат попередніх процедур. Із цим ідеально справиться справжній ритуал для живлення шкіри. Too Good чудово підготує шкіру до літа, активізуючи захист від шкідливих факторів. 

І вуаля! Усього за три тижні ви готові підкорювати це літо! 


І нагадуємо, що протягом цього тижня з 5 до 11 червня записуйся на одну з процедур DERMADROP і отримуй знижку -15%.  А ще, зробивши запис протягом цього тижня, ви можете обрати для візиту будь-яку дату впродовж червня!



Нагадуємо, отримати консультацію можна онлайн на Anywellhub, у direct Anywell, а також за телефоном (068) 434 41 04

Сообщение Ідеальна схема, яка підготує вашу шкіру до літа появились сначала на Anywell.


Read the original article