БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Beauty-полиця: співачка Lida Lee

Beauty-полиця: співачка Lida Lee

Ми розпитали українську співачку Lida Lee, які у неї секрети здоровʼя і краси (до слова, деякі досить пікантні), скільки вона має косметичок та що обовʼязково бере із собою у подорож. 

Lida Lee

Із чого складається ваш щоденний догляд?

Мій щоденний догляд завжди складається з декількох етапів: очищення, тонізування та зволоження. Влітку не дозволю собі вийти з дому без зволоження із SPF захистом і вам не рекомендую цього робити. Я та людина, яка дуже полюбляє тестувати різні засоби, у пошуку тих самих, які максимально підійдуть для мого типу шкіри. І відносно нещодавно відкрила для себе лінійку від Medik8, яка стала моїм фаворитом у щоденному догляді.

Також особливу увагу я приділяю шкірі навколо очей (це можуть бути патчі, гель, маска «супер women»). А після — обов’язковий масаж скребком гуаша, який дає дієвий лімфодренажний ефект.

Через те, що дуже часто я наношу концертний грим, полюбляю насичувати шкіру за допомогою різних тканевих масочок, а якщо вони ще і прохолодні, з холодильника — це завжди дуже бадьорить і тонізує зранку. Також у моїй сумочці можна знайти спрей для зволоження обличчя, який я використовую протягом дня.

Якщо ж говорити про вечірній догляд за шкірою обличчя, то обираю для себе вже більш глибоке зволоження, але етапи догляду залишаються такими самими. Це також нічний крем під очі, більш поживний крем для обличчя та шиї, та мої улюблені акценти — крем для рук, гель для губ й олія для брів і вій. А ще раз на тиждень я використовую скрабувальні засоби для обличчя і тіла.


Що у вашій косметичці має бути обов’язково та чому?


Почну з того, що в мене взагалі дві косметички! 🙂 Одна для щоденного користування, а інша — для концертів та виступів. У моїй щоденній косметичці ви зможете знайти bb-крем, адже я не дуже полюбляю обтяжувати шкіру щільним тоном кожного дня, це буде компактна розсипчаста пудра зі SPF, консилер під очі (який сховає синці під очима, тому що зі сном у більшості людей в Україні є проблеми, тому це просто мастхев), туш для вій, зволожувальний блиск для губ, гель для брів, хайлайтер, маскувальні серветки. Це все знаходиться в моїй косметичці, яка має назву «щоденна», адже я обожнюю максимально натуральний макіяж, особливо влітку.

Якщо говорити про другу косметичку… то там ви зможете знайти абсолютно все й навіть більше, я не жартую! Можливо навіть у декількох екземплярах однієї позиції, бо, не дай Боже, щось закінчиться в найвідповідальніший момент. Від пінцета до декількох тушей для вій, з різними ефектами.

Якби вам потрібно було вибрати всього один доглядовий і один косметичний засіб для обличчя, що б ви вибрали?

Якби мені потрібно було вибрати всього один доглядовий і один косметичний засіб для обличчя… То я просто не змогла би це зробити! По-перше, Терези за знаком зодіаку, і правда не вмію обирати, тому беру всі варіанти, або цей вибір може тривати цілу вічність. Ну добре… Один косметичний засіб я ще змогла би обрати — нехай це буде bb-крем, а от із доглядовим… тут, на мою думку, це зробити просто нереально. Доглядові засоби для мене дуже важливі, усі етапи, а особливо очищення. Тому поки ніхто не бачить, будь ласка, дозвольте обрати декілька? Я би швиденько взяла би пінку для вмивання, тонік і зволожувальний крем, адже я маю комбіновану шкіру обличчя, тому без цього я буду почуватися дискомфортно протягом дня.

Не люблю вибирати між необхідним! І так в усьому!


Без чого ви ніколи не вирушаєте в подорож?

Без своєї величезної косметички, хоча її складно назвати косметичкою… Адже там буде все для всіх випадків життя та для всіх частин тіла. Усі стайлінгові та доглядові засоби для волосся, крем від засмаги та для засмаги, усі beauty-засоби для обличчя, але вже в мініатюрі. Взагалі мій догляд за собою вдома і в подорожах відрізняється мало чим, намагаюсь притримуватися своїх ритуалів всюди. Це мій комфорт, мої звички й моя потреба, адже із цього починається кожен мій ранок, і це такий досить інтимний та важливий ритуал, який я проводжу наодинці.


Чи підтримуєте здоров’я шкіри через їжу, і якщо так, то як саме?

Здорової шкіри не буде без збалансованого та правильного харчування і водного балансу, я це зрозуміла ще, мабуть, коли мені було 15 років. Адже абсолютно все, чим ми харчуємось, відображається потім на якості та стані шкіри. Я точно знаю про це завдяки довгому шляху до того, щоб зробити це своєю буденністю, до прийняття того, що це не обмеження і не дієта, а бажання просто бути здоровою зсередини, особливо з моєю неймовірною любов’ю до солодкого… Тому я точно знаю, якщо хоч трішки більше його з’їм, то одразу побачу результати. Через це знайшла для себе віддушину й альтернативу солодощам у вигляді фруктової патоки. Тримати себе в тонусі та вміти обмежувати на користь свого здоров’я та тіла — це моє все!


Якби потрібно було описати ваші стосунки зі шкірою обличчя, що ви сказали б?

Це інколи вередливі відносини, без аб’юзу, але зі взаємною любов’ю!


Як часто відвідуєте косметолога?

Косметолога я відвідую приблизно раз на два місяці, роблю ультразвукові чистки, а також раз на два-три тижні приходжу в мій улюблений простір Anywell у ЦУМі, де професіонали своєї справи наповнюють мою шкіру вітамінами, зволожують масками та бадьорять масажами.


Які ваші п’ять найголовніших секретів здорової шкіри і краси загалом?

Найголовніший секрет, про який ми дуже часто забуваємо, — здоровий сон! Під час сну виробляється низка важливих гормонів, йде регенерація тканин, поновлюються фізичні сили, тому я максимально намагаюся не нехтувати цим дуже важливим фактором.

Друге — правильно підібраний саме для вас догляд за шкірою обличчя та тіла. Ключові правила догляду — регулярність та позитивний настрій, із яким ви робите свою beаuty-рутину.

Третє — обов’язкові фізичні активності. Наше тіло має право бути почутим, щоби про нього не забували, тримали в тонусі, а також прибирали всі зажими та наслідки стресу.

Четверте — харчування та водний баланс.

А п’яте… Ми ж можемо з вами тут говорити про секс, правда? Тому що я вважаю, що це важливий секрет, про який нам, дівчатам, варто не забувати, адже коли ми займаємося сексом, у нашому організмі значно збільшується кількість жіночих статевих гормонів — естрогенів. Саме цей гормон відповідає за нашу жіночність, привабливість. Естроген сприяє оновленню клітин усього організму, отже, підтримує здоров’я нашої шкіри.

Приємне з корисним, як-то кажуть! 😉

Сообщение Beauty-полиця: співачка Lida Lee появились сначала на Anywell.


Read the original article