БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Чи може «наповнення» шкіри в корейському стилі розв’язати проблеми сухої шкіри?

Чи може «наповнення» шкіри в корейському стилі розв’язати проблеми сухої шкіри?

Корейська техніка нашарування зволожувальних засобів може сильно змінити ситуацію зі шкірою, схильною до сухості. Але чи варта ця техніка зусиль?


Що це за техніка? 

Нашарування декількох легких засобів з догляду за шкірою для максимального зволоження, відоме як «наповнення» шкіри.


Її історія

Близько десяти років тому в б’юті-світ увійшов корейський догляд, а разом з ним і славнозвісна багатоступенева система догляду. Багатьом вона здавалася незручною через велику кількість кроків, які складно підтримувати і фінансово, і за часом. Проте з усієї системи частину зі зволоженням все ж радимо додати до своєї бʼюті-рутини, особливо якщо ваша шкіра схильна до сухості.


Як «наповнювати» шкіру

«Наповнення» шкіри — це найновіша версія цієї процедури, яка полягає в нанесенні на шкіру легких зволожувальних формул з різними інгредієнтами для максимального зволоження.

Починайте з ретельного очищення обличчя, потім нанесіть зволожувальний легкий лосьйон, потім зволожувальну сироватку з високим вмістом гіалуронової кислоти, завершіть легким зволожувальним кремом, а потім обовʼязково нанесіть сонцезахисний крем, якщо виконуєте ці кроки зранку.


Підсумуємо

Додатковий етап зволоження дійсно має значення. Але дуже важливо правильно підібрати зволожувальні засоби для вашого типу шкіри і давати кожному засобу час увібратися. 


Читайте ще: Найдієвіші безінʼєкційні процедури для кожного типу шкіри

Сообщение Чи може «наповнення» шкіри в корейському стилі розв’язати проблеми сухої шкіри? появились сначала на Anywell.


Read the original article