БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Чоловічий догляд hot or not?

Чоловічий догляд hot or not?

У сучасному світі чоловічий догляд вже давно перестав бути чимось незвичним. Це така сама рутина, як і похід до лікаря або барбера.

Але в нашій країні цей напрямок ще тільки набирає популярності, бо у чоловіків досі залишається хибне уявлення про те, що похід до косметолога — це суто жіноча справа.

Може, це й неправильно, але зараз зовнішній вигляд відіграє дуже важливу роль, наприклад, під час співбесіди при влаштуванні на роботу, тому що доглянуте обличчя, а також руки та одяг завжди дають нам гарний візуальний фідбек від людини, яка знаходиться навпроти нас.

Мій догляд забирає у мене абсолютно мінімальну кількість часу, адже його просто немає, порівняно з більшістю дівчат, для яких окрема позиція в графіку на всілякі процедури — це норма.

Таким чином мій догляд складається з простих речей, таких як: вмитися професійним засобом зранку та ввечері, у моєму випадку інколи використати якусь сироватку чи крем, та хоча б раз-двічі на тиждень потрапити до косметолога на масаж чи якусь іншу косметичну процедуру, наприклад пілінги або мікротоки. Ще дуже люблю DermaDrop, результат одразу на обличчі.

Такий легкий та простий спосіб догляду за собою завжди робитиме ваше обличчя більш свіжим, доглянутим та трошки молодшим, бо особисто я не дуже розумію чоловіків, які в гонитві за молодістю починають робити ін’єкції.

Тому в цій справі мій девіз, а точніше їх два, це: «Що занадто, то не здраво» та «Готуй сани влітку».

Любі чоловіки, не бійтеся доглядати за собою, але не перетворюйте це у спосіб життя!

Сообщение Чоловічий догляд hot or not? появились сначала на Anywell.


Read the original article