БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Чому вам потрібен прополіс цього літа

Чому вам потрібен прополіс цього літа

Прополіс — це компонент, який перейшов із фармацевтики в косметологію завдяки своїм корисним властивостям. Про них ми сьогодні й поговоримо, адже це саме те, що точно потрібне вам цього літа.


Тож що таке прополіс і з чого він складається? 

Прополіс — це смолиста клейка речовина, яку збирають медоносні бджоли і використовують для замазування щілин, дезінфекції чарунок стільників та ізоляції сторонніх предметів у вулику. Оскільки він є природним антибіотиком, то у медицині використовується часто, бо завдяки дії флавоноїдів (смолоподібних компонентів) впливає на патогенні мікроорганізми, бактерії та віруси. Популярності також йому додає кількість мікроелементів у складі: магній, калій, кальцій, натрій, фосфор, залізо, цинк, а також вітамінів B (В1, В2, В6), A, С, Е, Н і Р. Не можемо не згадати і про амінокислоти та білки, які є у прополісі. Все це у підсумку надає противірусну, протигрибкову, протизапальну та антибактеріальну дію.

Як бачите, прополіс вже давно зарекомендував себе у фармацевтиці як топовий компонент.


Які переваги прополісу в косметології? 

Останніми роками засоби із прополісом знаходяться на піку своєї популярності: від тоніків та сироваток до бальзамів для губ та масок для волосся. Їхня популярність абсолютно заслужена, і зараз розберемо усі переваги детальніше.

Омолодження

Освітлює шкіру, повертаючи їй природне сяйво. Екстракт прополісу відновлює клітинні мембрани й підвищує еластичність шкіри, прискорює регенерацію та забезпечує ефективну основу для інших компонентів. Наприклад, посилює дію SPF.

Загоєння

Прополіс прискорює загоєння запалень, подряпин, тріщин на губах та ран.

Протизапальна та антибактеріальна дія

Завдяки флавоноїдам у складі екстракт прополісу чудово діє на висипання та навіть акне. Засоби із прополісом допомагають очистити шкіру та надати їй здорового сяйва. 


Підсумуємо

Велика кількість корисних компонентів та їхня збалансованість дає змогу прополісу ефективно доглядати за шкірою й підтримувати її у здоровому стані. А ще він зволожує, наповнює шкіру та діє як антиоксидант. Засоби із цим компонентом гідні зайняти своє місце на бʼюті-поличці, щоб зробити вашу шкіру ідеальною. 

Сообщение Чому вам потрібен прополіс цього літа появились сначала на Anywell.


Read the original article