БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Три найпоширеніші міфи про догляд влітку

Три найпоширеніші міфи про догляд влітку

Зізнаємося чесно, частина нашої команди вірила в ці міфи, доки косметологи їх не розвіяли. Тому ділимося ними з вами, щоб і ви цього літа мали здорову та сяючу шкіру. 


1. Пілінг влітку не можна 

Не варто боятися пілінгу навіть влітку, адже сучасні комбіновані пілінги, такі як PRX-T33, наприклад, чи поверхневі пілінги з правильно підібраним SPF, лише покращать стан вашої шкіри.


2. Ретинол влітку не можна 

Ретинол робить вашу шкіру чутливою до сонця, тому якщо ви раніше ним не користувалися, то краще влітку і не починати. А ось якщо засоби з ретинолом присутні у вашій рутині вже деякий час, то влітку можна продовжити ними користуватися, але пам’ятайте про щоденне використання SPF.


3. SPF захищає шкіру цілий день

Нанести SPF і думати, що ваша шкіра буде захищена впродовж цілого дня, є величезною помилкою. Який би санскрін ви не обрали: на хімічних, фізичних чи комбінованих фільтрах, його обовʼязково треба поновлювати декілька разів на день. Кількість залежить від типу фільтрів у вашому сонцезахисті, проте на пляжі SPF обовʼязково необхідно поновлювати кожні 3–4 години, а якщо ви купаєтеся — щоразу, як виходите з води.


В Anywell Facial Bar ви можете знайти найкомфортніші SPF на комбінованих фільтрах, які чудово підійдуть як для міста, так і для відпочинку. 

Сообщение Три найпоширеніші міфи про догляд влітку появились сначала на Anywell.


Read the original article