БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
HEDONIC – бренд, що стане вашим крашем у бʼюті світі

HEDONIC – бренд, що стане вашим крашем у бʼюті світі

Незламність українських брендів по-справжньому вражає й надихає. Попри війну, нестабільність й складну економічну ситуацію, на ринку постійно зʼявляються нові бренди, продукти й імена. HEDONIC — бренд, що підкорив український ринок й став справжнім естетичним відкриттям у світі догляду за бровами та віями.

Ми познайомилися із засновниками бренду — Валентиною Кондратьєвою та Кирилом Чеботовим. Валентина — професійний візажист із 10-річним досвідом роботи. Кирило — професійний художник, але із 2014 року — військовий парамедик.

Валентина Кондратьєва,
засновниця бренду HEDONIC
Кирил Чеботов,
засновник бренду HEDONIC

Команда Anywell поговорила з Валентиною та Кирилом про історію створення бренду, подальші плани HEDONIC, деталі виробництва й про те, як це — працювати під час війни.


Як ви розділяєте роботу в компанії?

В компанії робота розподіляється так, що я відповідаю за розробку нових продуктів, візію, маркетинг та креатив, а Кирило — за фінанси та юридичні аспекти бізнесу (сертифікацію, ліцензування тощо).


З чого почалася історія HEDONIC? Як виникла ідея створення бренду?

Майже кожен візажист мріє про створення власного бренду косметики. Я не була виключенням, але мені хотілось створити щось дійсно якісне і нетипове. Втілити мрію в Україні було складно, бо у нас майже немає виробництв і технологів, які знаються на декоративній косметиці, але хто шукає, той знайде 🙂

Спочатку, протягом трьох років, ми шукали спеціалістів і створювали перші формули, а вже маючи їх, почали створювати бренд HEDONIC.


Яким був перший продукт?

Гель для брів. З нього і розпочалася історія бренду HEDONIC. Він дуже швидко завоював серця візажистів та наших клієнтів. До речі, рецептура цього продукту незмінна й досі.


Чому саме така ніша: догляд за бровами та віями?

Коли ми думали над створенням нашого першого продукту, у світі вже існував тренд на широкі та густі брови. Продукти для укладки брів почали набирати популярність, але вони не були ідеальними. Хотілось створити дійсно класний продукт, який би повністю відповідав усім вимогам: гарно фіксував, не залишав білих слідів, не склеював волоски і не дратував шкіру.


Чи планується розширення лінійки, створення нових продуктів?

Так, звичайно! Ми плануємо і вже займаємось розробкою нових продуктів. Це дуже важкий і кропіткий процес, який включає в себе ідею, розробку формули, створення пакування, процес виробництва. Загалом, на розробку нового продукту в нас йде дев’ять місяців. Майже як дитина 🙂

Але можемо сказати, що вже восени світ побачать мінімум два нових продукти. Поки що тримаємо це в секреті 🙂


Яка глобальна місія бренду?

Наша місія — створювати високоякісну українську косметику, якою користуватиметься весь світ. Ми хочемо, щоб українською косметикою користувалися в Європі, Америці, Азії. Наша мета — гідно представляти Україну на світовому ринку косметики.


Помітно, що окрему увагу бренд приділяє саме створенню пакування. Це частина концепції? Чому це так важливо?

Так. Бренд має назву HEDONIC (від англ. гедонізм), тож естетика закладена в ДНК бренду. Ми хочемо, щоб наше пакування відповідало якості продукту та візуально підтримувало останні тренди, тому постійно думаємо про його покращення. Продукти HEDONIC естетичні не тільки зовні, але й всередині.


Де зараз знаходиться виробництво?

Наше виробництво знаходиться в Україні, в місті Харкові. Це було стратегічне рішення, яке ми обрали на початку нашої діяльності. Ми хочемо створювати продукти саме в Україні. Для цього ми сертифікували наше виробництво, що було дуже важким і складним процесом, який зайняв 18 місяців. Наше виробництво має сертифікат GMP (good manufactured products).


Як змінилося виробництво під час війни? Що було та залишається найскладнішим в умовах війни?

Ми працюємо в надзвичайно стресових умовах, оскільки Харків — це прифронтова зона, яку постійно обстрілюють ракетами. Наше виробництво, наш склад знаходяться саме тут.


Які плани у бренду на майбутнє?

По-перше, отримати європейську сертифікацію і офіційно вийти на ринок Європи. По-друге, розширити лінійку декоративних продуктів та створити лінійку доглядової косметики. По-третє, ми хочемо потрапити на полку мультинаціональних ритейлерів, таких як Sephora, Cult Beauty.


Який продукт є топовим у продажах влітку 2023-го?

Коричнева термотуш для вій — хіт цього літа.


HEDONIC має більше 50 офіційних партнерів по всій Україні та співпрацює як з майстрами-візажистами, так і з великими бʼюті-брендами. Засоби від HEDONIC підкорили серця усієї команди Anywell з першого використання. 


Для того щоб закохатися в цей бренд так само, як і ми, переходьте й робіть замовлення в онлайн-магазині Anywell shop або приходьте в Anywell Facial Bar за адресою м. Київ, Хрещатик, 38, ЦУМ, 3-й поверх

Сообщение HEDONIC – бренд, що стане вашим крашем у бʼюті світі появились сначала на Anywell.


Read the original article