БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Марія Кауфман: Я знов повернулась до спорту

Марія Кауфман: Я знов повернулась до спорту

Можливо, ви бачили, що я знову повернулася до спорту, і тепер у кожному моєму дні є якесь фізичне навантаження. Скажу чесно, на нього в мене не завжди вистачає бажання та мотивації. Іноді мені дуже ліньки і мій мозок вигадує мільйон причин, як і чому не піти на спорт: від поганої погоди та термінової роботи до «ти перевантажиш свої м’язи і тобі буде погано». Але я все одно йду, і за місяць ще не пропустила жодного тренування.


Тому ділюся 5 своїми лайфхаками, як обманути мозок і не пропускати тренування.


1. Не забувай про мету

Спортом я почала займатися не просто так. Крім відомої нам усім користі від нього, я хочу повернути тіло своєї мрії, в якому мені красиво, комфортно і яке трохи змінилося через стрес і об’їдання смаколиками, але на них не грішитиму 🙂

Щоранку, коли мені ліньки, я нагадую собі, що в мене є мета, і що якщо я не встану і не позаймаюся для себе та своєї мети, то вона віддалятиметься від мене дедалі більше.

Мені це дуже допомагає.


2. Розкажи комусь про свій намір піти на тренування

Не знаю, як вам, а мені трохи соромно, якщо я пообіцяла комусь чи розповіла в інстаграмі, а потім не зробила… Тому ще один лайфхак, який мені допомагає: я пишу у своєму інстаграмі, що йду вранці на тренування, чи кличу із собою подругу або хлопця — і тоді скасувати спорт шансів немає.


3. Це займе всього нічого

Навіть 20 хвилин спорту — це вже перемога. Скажи собі (своєму мозку), що це не забере багато часу, лише 20 хвилин. Коли мозок знає, що це буде недовго, він не так пручається. Адже ніхто не сказав, що спорт має бути щонайменше годину щодня.


4. Це весело

Мозку подобається все, що приносить вам і йому задоволення. Адже спорт — це справді весело. Знайдіть той спорт, який буде вам на радість, у якому і м’язи працюють, і усмішка з обличчя не сходить. Так і години буде мало.


5. Лінь заразна

І нарешті, нагадайте собі, що лінощі заразні, і варто вам один раз піддатися виправданням мозку, він почне вигадувати нові й щоразу креативніші. Це не означає, що потрібно себе силувати і не давати можливості відпочити, просто робіть це чесно.

Сообщение Марія Кауфман: Я знов повернулась до спорту появились сначала на Anywell.


Read the original article