БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Хіт цього літа – СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ SUNSCRIPTION DARK SPOT DEFENCE SPF50

Хіт цього літа – СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ SUNSCRIPTION DARK SPOT DEFENCE SPF50

АБСОЛЮТНИЙ ХІТ ЦЬОГО ЛІТА — СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ З ОСВІТЛЮВАЛЬНИМ ЕФЕКТОМ. МІСТИТЬ БЕЗПЕЧНІ ФІЛЬТРИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ.

Надзвичайно зволожувальна формула, багата антиоксидантами, спеціально розроблена для запобігання та помітного зменшення темних плям і зміни кольору шкіри.


ЩО КАЖУТЬ ІНФЛЮЕНСЕРИ?


— У спеку я майже не фарбуюся, адже люблю, коли лице дихає. А цей крем SUNSCRIPTION від INSTYTUTUM додає свіжості та зволоження. Він легкий, не липкий. Я таке просто обожнюю!


— Це перший SPF, до якого в мене немає жодних питань. Це не тільки про красиву баночку, а й про ступінь захисту 50. А ще він підлаштовується під тон шкіри.

— Найкращий SPF. Не вибілює, не липкий, додатково висвітлює пігментацію, зволожує. Бо він від INSTYTUTUM. Наношу цей SPF не тому, що треба, а тому, що хочу. Я не відчуваю його зовсім на обличчі. Але відчуваю зволоження і ефект наче після відновлювальної маски.



— Я запізно зрозуміла важливість захисту від сонця. Але якщо вам ще 25, то ви встигаєте бути розумнішою за мене 🙂 Раджу SPF від INSTYTUTUM. Він легкий, швидко вбирається, зволожує, підлаштовується під тон шкіри, висвітлює пігментні плями. Ну і, звісно, забезпечує високий рівень захисту від сонця і запобігає старінню.


— Я не знаю, як вони це роблять, але шкіра по відчуттях дуже приємна🤤 — зволожена, ніжна, захищена від ультрафіолету. Крем чудово адаптувався під мій тон обличчя! Тож я задоволена на 10 з 10! 


— Без перебільшення, це поки найкращий SPF, який у мене був.


— Це скарб, дівчата), не забиває пори, не лишає білих слідів, класно пахне, додає такого красивого сяйва шкірі, а не жирного блиску, як інші.

Сообщение Хіт цього літа – СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ SUNSCRIPTION DARK SPOT DEFENCE SPF50 появились сначала на Anywell.


Read the original article