БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Картка бренду: EVO derm

Картка бренду: EVO derm

Із радістю продовжуємо ділитися з вами інформацією про якісні українські бренди. І сьогодні хочемо розповісти про бренд родом із Луцька — EVO derm. У лінійці бренду представлені засоби для волосся, тіла та обличчя.


Приємні новини:
до 30 квітня, купуючи два будь-які повнорозмірні засоби від EVO derm, отримуйте скраб для тіла в подарунок.


EVO derm — український бренд натуральних засобів, створений командою досвідченого косметолога разом з технологами бренду. Команда по-особливому ретельно та дбайливо підбирає кожен компонент, який входить до складу засобів, і використовує лише сертифіковані активні інгредієнти, які дозволені для використання в органічній косметиці (сертифікати Ecocert, COSMOS). Усі інгредієнти виключно натурального походження, без силіконів та синтетичних складників, адже природа надає все необхідне для досконалого зовнішнього вигляду, і цю філософію бренд втілює у своєму виробництві.


«Якісні засоби для домашнього догляду можуть бути не лише ефективними, а й доступними кожній жінці та кожному чоловіку. Ми по-особливому ретельно ставимося до усіх компонентів, які входять до складу наших засобів. Косметика EVO derm — це про любов до себе, яка дарує особливе задоволення і упродовж самого б’юті-ритуалу, і після отримання очікуваного результату», — розповідає засновниця Оксана Коротка.


Кожен засіб бренду ретельно розроблений відповідно до певного типу шкіри (суха, жирна, комбінована, нормальна) та її стану (чутлива, проблемна, зневоднена тощо).

Основа кожного продукту — це компоненти природного походження: олії, гідролати, трави, екстракти, фруктові кислоти, ефірні олії тощо. З усіма доступними позиціями від EVO derm уже можна ознайомитися в Anywellhub, а ми поки поділимося засобами, на які вам точно варто звернути увагу цього літа, щоб кожен день почуватися комфортно.



Що важливо:
косметика і компоненти EVO derm не тестуються на тваринах.

Ці якісні засоби для домашнього догляду є ефективними й доступними кожній жінці та чоловіку. Тож дозвольте своїй шкірі отримати максимальну природну турботу.

Сообщение Картка бренду: EVO derm появились сначала на Anywell.


Read the original article