БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Літо в місті: 11 актуальних речей від українських брендів

Літо в місті: 11 актуальних речей від українських брендів

В офісі чи на власному балконі з ноутбуком, гуляючи в парках чи полюючи на сезонні овочі на ринках, навчаючись, працюючи чи відпочиваючи… Хоч як ви збираєтеся провести це літо — варто потурбуватись, аби гардероб давав змогу почуватися вільно, комфортно та впевнено в найбільшу спеку. Тим паче якщо гаряча пора пройде саме в місті!


Разом з проєктом «Всі. Свої» ми зібрали 11 речей від локальних виробників, в яких життя в розпечених «асфальтових джунглях» буде в задоволення.


Лляна сукня

Якби треба було обрати одну-єдину річ на все літо, це однозначно була б сукня з льону! Легка, зручна та водночас яскрава, вона буде незамінною для спекотних днів. Цьогоріч свою модель ми знайшли у бренду Vil’ni. V-подібний виріз, дерев’яні ґудзики, пояс на талії, об’ємні рукави-ліхтарики, ніжний блакитний колір: усе це робить сукню ідеальним варіантом для літа в місті. З кедами та шопером — на щодень, з сандалями та плетеною сумкою — на вікенд, з босоніжками на підборах та багетом — на вечір в улюбленому кафе.


Сарафан

У компанію до сукні беремо ще й білий сарафан: він рятуватиме в особливу спеку, коли здається, що ошатно виглядати нереально. Та це можливо, якщо в гардеробі є витончений сарафан VMMA з натуральної жакардової бавовни. Доповнюємо його відкритими босоніжками, мікросумочкою та капелюхом — і можна підкорювати місто попри показники термометра. 


Сукня максі

Завершуємо парад суконь цього сезону варіантом від Like Angel brand. Сукня на бретельках — знову тренд, цього разу в довжині максі. Ми обрали фіолетовий колір, бо коли ще додавати барви в гардероб, якщо не влітку! Крій у сукні дуже лаконічний, тому міксувати в образах з нею можна майже будь-яке взуття та аксесуари. А якщо стане прохолодніше — обов’язково спробуйте додати другий шар.


Літній тренч

До речі, про другий шар: на цю роль влітку ідеально підійде тренч із напівпрозорої тканини. Такий ми знайшли у бренда LIVE EASY. Пошитий із натуральної шовкової органзи, він створить елегантну багатошаровість, якої нам так не вистачає в літніх образах. І навіть найпростіші сети зі штанів та майки отримають нове прочитання.


Футболка

Куди ж без футболки влітку! Свою колекцію базових моделей цього сезону ми вирішили доповнити варіантом із небанальний принтом. Наприклад, у IK_brand є футболка оверсайз з авторськими ілюстраціями українського художника Сергія Герасименка. Ці соняхи точно зроблять літо яскравішим.


Топ

До пари футболці в літньому гардеробі має бути ще й трикотажний топ. Модна річ дозволить створювати десятки образів з улюбленими спідницями, шортами, брюками та джинсами. Класний бавовняний топ на одне плече ми знайшли у Wool Happen. Залишається тільки обрати свій колір.


Брюки-палаццо

З верхами розібралися, переходимо до низів: цього літа дуже популярні брюки-палаццо з «вареного» льону. І ми розуміємо чому! Вигляд мають елегантний, але при цьому майже зовсім не відчуваються на тілі. І буквально рятують у спеку. Радимо придивитися до варіанту палаццо від ellen style.


Костюм

А якщо підібрати верх до низу немає часу або натхнення — на допомогу прийде костюм. У бренда Zephyros є комплект аж із трьох речей: сорочка, штани та кроп-топ з ніжної віскози гарантує відсутність ситуації «нічого вдягти». Один костюм — одразу як мінімум три варіанти літніх образів.


В’язана сумка

В’язана сумка пасуватиме до всіх речей з цієї добірки. Це неймовірно зручна та практична річ на щодень. Ми свою придбали у Taka Sumka: крім базових бежевої та чорної бренд має також яскраві варіанти: бірюзовий, рожевий чи кораловий.


Сумка

Ще одна яскрава сумка, ніби створена для літа, є у бренда VIS. Його дизайнери так майстерно працюють з кольором, що від аксесуара неможливо відірвати погляд! Сумка пошита з натуральної шкіри українського виробництва, і вона однозначно входить до списку фаворитів цього сезону.


Сандалі

Завершуємо перелік літніх мастхевів босоніжками від Leader Style. Базовий колір, лаконічна модель з тонкими ремінцями, натуральна шкіра — в них є все, що потрібно універсальному літньому взуттю.


Придбати речі на літо від українських виробників можна 10–11 червня на Десятинній, 12. Проєкт «Всі. Свої» проведе там Літній маркет, на якому збере 120+ улюблених локальних брендів одягу, взуття та аксесуарів.

Сообщение Літо в місті: 11 актуальних речей від українських брендів появились сначала на Anywell.


Read the original article