Продовжити покупки
Ваше замовлення

У вашому кошику немає товарів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН

Підготовка шкіри до моря: must have процедури та засоби

Збираючись до моря, кожен намагається підготуватися максимально, щоб по-справжньому відпочити тілом та душею і не через що не перейматися. І одним з важливих етапів підготовки у багатьох дівчат є догляд. Манікюр, депіляція, шопінг і, звісно ж, візит до улюбленого косметолога. Розповідаємо, які процедури варто зробити, щоб підготувати шкіру до моря, і якими засобами закріпити результат. 


Почнемо із процедур. 


Step 1 (через тиждень) →

PRX-T33

Чудовий вибір на всі випадки життя і сезони року, адже цей пілінг вирівнює колір обличчя, звужує пори, бореться з постакне, зменшує пігментацію, сприяє омолодженню та генерації шкіри, а ще має мінімальну травматизацію. PRX-T33 відрізняється від звичайних пілінгів своїм запатентованим складом і тим, що після нього немає реабілітаційного періоду.


Step 2 (через тиждень) →

DERMADROP CANABOOST

Процедура для глибокого живлення шкіри, вона активує захист від вільних радикалів на клітинному рівні, покращує регенерацію церамідів, відновлює і загоює. Ця безінʼєкційна процедура не потребує жодного відновлення, тож одразу після неї ви можете йти та впевнено підкорювати цей світ. 


Step 3

HEAVEN

Прискорить регенерацію шкіри й поверне їй здорове сяйво.

Завдяки масажу та міостимуляції, надає ліфтинг-ефект. Допомагає підкреслити овал обличчя.

Надає шкірі свіжості та сяйва. 


Тепер, коли ми підготували базу, варто потурбуватися про засоби, які підтримуватимуть ефект шкіри, що сяє, на відпочинку біля моря.

Влітку не варто обтяжувати шкіру багатоступеневим доглядом і краще зосередитися на базі, яка працює на 100%.

SPF-засоби. Так, знаємо, що ви вже втомилися з усіх боків чути про захист від сонця, але це дійсно важливо, і десятки досліджень вам це доведуть. Проте ми зосередимося на дієвому санскрині — BENTON UV Defense Sun Cream SPF50+. Цей сонцезахисний крем широкого спектру дії на основі чотирьох потужних органічних УФ-фільтрів надає комплексний захист від UVA- та UVB-випромінювання. Що найприємніше у ньому: він некомедогенний та підходить для шкіри схильної до висипань та акне, має легку зволожувальну формулу з додаванням заспокійливих рослинних екстрактів.

Памʼятайте, що SPF важливо змивати у два етапи, оскільки усі сонцезахисні засоби не до кінця змиваються гелями та пінками через свій склад та проникнення у глибші шари шкіри. 


Для першого етапу чудово підійде гідрофільна олія, яка при додаванні води перетворюється на нежирне молочко й легко і без залишку змивається зі шкіри, залишаючи її зволоженою і приємною на дотик. Наприклад, бальзам Dr. Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil швидко розчиняє макіяж і видаляє повсякденні забруднення, пил і залишки сонцезахисних засобів.


Для другого етапу можна обрати улюблений гель або пінку, яку також можете використовувати для вмивання зранку, якщо ваша шкіра цього потребує. Наприклад, можете звернути увагу на гель від DOTYK Matcha Detox. Він глибоко очищає шкіру, а матча і зелений чай у складі мають потужні антивікові властивості.


Наступним етапом є тонізація. Для природного сяйва обирайте тонік із гліколевою кислотою INSTYTUTUM Glow Toner. Він ефективно зменшує секрецію себума і дрібні недосконалості шкіри. Алантоїн, ромашка і провітамін B5 допомагають заспокоїти шкіру, а гіалуронова кислота робить її еластичною і зволоженою.


Далі додаємо активи. На літо чудовим вибором буде зволоження і вітамін С. Можете розглянути сироватку з коензимом Q10 1% MOON RUNE Serum COQ-10. Потужна зволожувальна сироватка, посилена рослинними компонентами, багатими антиоксидантами, і вітаміном Q10 для живлення, зміцнення і відновлення шкіри.


І останнє, але не за значенням, — бальзам для губ. На літо обирайте нелипку формулу, яка миттєво вбирається шкірою та надовго пом’якшує. Чудовим вибором стане бальзам від EVO derm бальзам для губ з маслом бабасу.


Ось і все: три процедури та всього шість засобів — і ваша шкіра готова до сонячних днів на березі моря. 

Сообщение Підготовка шкіри до моря: must have процедури та засоби появились сначала на Anywell.


Read the original article