БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Що чекає на знаки зодіаку в травні: пояснює астролог

Що чекає на знаки зодіаку в травні: пояснює астролог

Світлана Кохана,
астрологиня

Травень для всіх знаків буде трошки ретро через ретроградність Меркурія до 15.05 та ретроградність Плутона з 01.05. Це призведе до уповільнення процесів, повернення до минулих справ, повернення людей із минулого та, можливо, повернення колишніх. Власне, останній місяць весни даний нам на доопрацювання або для роботи над помилками. Будь-що, аби вільно рухатися вперед, потрібно розставити крапки над «і». Травень дасть нам цю можливість.


Овни. Місяць зосереджений на фінансових питаннях, ви зможете непогано заробити. При цьому не потрібно буде навіть далеко ходити — робота сама прийде до вас. Повернуться старі клієнти або роботодавці з минулого запропонують співпрацю. Поїздка разом із коханою людиною буде цікавою та романтичною, варто лише її запланувати. У другій половині місяця потурбуйтеся про здоров’я, воно про себе нагадає.


Тельці. Місяць для себе і про себе. З другої половини будуть ефективними всі починання, зірки радять вам ризикувати та бути непередбачуваними. Так, це не дуже вам властиво, але травень для вас може стати дуже експресивним та яскравим, якщо дозволите собі трохи відпустити гальма та своє раціо. Можливе романтичне знайомство в дорозі, тож не сидіть вдома, шукайте можливість подорожувати та культурно проводити час.


Близнюки. Для вас травень про завершення внутрішніх процесів, зірки радять максимально зосередитися на відпочинку, релаксації, не конфліктувати та не починати нові проєкти. Приділити увагу своєму тілу та психічному стану, очистити себе, позбавитися від старих та зайвих речей, придбати нові. Є шанс суттєво підвищити свої заробітки влітку, якщо в травні добре до цього підготуватися, вирішити, у яких саме напрямах будете рухати своє життя.


Раки. Місяць непередбачуваний, можете навіть нічого особливо не планувати — рухайтеся за течією, потік сам вас виведе туди, куди потрібно. Не довіряйте свої кошти нікому, краще самостійно вирішуйте грошові питання, бо є шанс шахрайства. Травень покаже вам, чи правильні рішення ви прийняли упродовж року: буде вдалим — отже, йдете своїм шляхом; якщо провал за провалом — зійшли з вірної дороги. Особливим ресурсом місяця є друзі — через них приходять відповіді на життєво важливі питання.


Леви. Кар’єрний, робочий місяць. У травні ви маєте шанс стати королями та королевами своєї кар’єри, відстояти власні позиції або піти з високо піднятою головою. У будь-якому разі життя дасть вам шанс піднятися на одну або декілька сходинок вище. В особистому житті період з’ясування своїх реальних бажань, чого або кого ви шукаєте, що саме для вас цінне зараз і що робить вас щасливою. Відповіді знаєте лише ви, дозвольте собі зануритися в мрії, а краще напишіть, ким ви себе бачите через п’ять років.


Діви. Місяць про навчання та розширення в будь-якому сенсі цього слова. Можливо, ви вирішите перевести стосунки на новий рівень — багатьом Дівам слід очікувати на шлюбну пропозицію або як мінімум на пропозицію жити разом. А ось у роботі вам намагатимуться замилити очі та нав’язати більше роботи за начебто більшу платню. Зірки радять не вірити на слово, а максимально забезпечити собі гарантії отримання платні.


Терези. Весь місяць може пройти у вирішенні питань спільних із партнером фінансів або важливих трат та капіталовкладень. Обов’язково залучайте спеціалістів до прийняття таких рішень, не робіть це лише керуючись власними відчуттями. Ваша інтуїція працює добре, але налаштована на рух уперед за будь-яких умов, а отже може призвести до втрат, яких можна було уникнути. На багатьох Терезів очікують несподівані подарунки від коханих.


Скорпіони. Травень для вас про кохання, зірки радять максимум часу присвятити партнеру, говорити про важливі речі, дозволити собі разом щось нове та незвичайне, отримати нові емоції. Дехто серйозно замислиться про закінчення стосунків через те, що місяць викриє певні таємні ситуації, які партнер від вас приховав, брехня дуже обурить. А ось заробітки неймовірно порадують, бо будуть вищими, ніж ви очікуєте.


Стрільці. Максимальний акцент на темі здоров’я, не на лікуванні, а саме на профілактиці та всебічних обстеженнях — організм вам буде вдячний, якщо ви приділите йому увагу. Вдалою думкою буде спілкування з дієтологом та розроблення режиму харчування. Відвідати масажиста та косметолога також не буде зайвим. На роботі заявляйте про себе та свої потреби, вас підтримають у питаннях, де ви навіть не розраховували. Ефективними будуть трати на житло або ремонт. Можливий переїзд.


Козероги. Місяць для вас стане не зовсім звичним, тому що він про творчість та яскравість прояву себе, що зазвичай вам не властиво. Ви станете таким собі психологом для оточення, вам будуть хотіти виговоритися. Це може дратувати — не любите ви цього, але ви можете знайти в цьому вигоду і вирішити низку власних питань через взаємодію із цими людьми «я — тобі, ти — мені». Тримайте увагу на дітях — високий показник хвороб та травмування, можливі конфлікти з ними. Відпочивайте вдома в спокійній атмосфері.


Водолії. Місяць про дім та домашні турботи, зовсім немає стимулу до будь-якої активності, що може викликати непорозуміння з домашніми — наче ви впали в зимову сплячку, хоча навколо буяє весна. Щоб цей час не пройшов задарма, оберіть щось нове для вивчення та заглибтеся в засвоєння нової інформації. Буде дуже добре час від часу вибиратися на культурні заходи та проводити час у жіночих компаніях, вам наразі не вистачає саме жіночого дружнього кола.


Риби. Відкладіть будь-які бюрократичні питання та все, що пов’язане зі здоров’ям — аналізи, профілактику, — на наступний місяць. У травні ці питання гальмуються та не дадуть результатів, лише витратите зусилля. Краще зосередитися на темі нових контактів та розширення кола спілкування. На вас очікують цікаві подорожі та ділові поїздки, погоджуйтеся на будь-які корпоративні та особисті активності. Ваш ресурс місяця — багато спілкуватися та бути рухливими, ви — збирач нової інформації, нових можливостей та знайомств.

Сообщение Що чекає на знаки зодіаку в травні: пояснює астролог появились сначала на Anywell.


Read the original article