Продовжити покупки
Ваше замовлення

У вашому кошику немає товарів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Сучасні та стильні: де придбати вишиванку і знайти вишиту сорочку ручної роботи

Сучасні та стильні: де придбати вишиванку і знайти вишиту сорочку ручної роботи

Вишиванка — це той предмет гардероба, який має бути у кожного. І що найголовніше, зараз є настільки багато її різновидів, що ви точно знайдете ту, що створена саме для вас.  


Пропонуємо познайомитися з українськими брендами, які пропонують справжні етнічні витвори мистецтва, а наприкінці матеріалу розповімо, де шукати вишиті сорочки ручної роботи.


Etnodim

Бренд поєднує традиційні орнаменти із символами новітньої історії України та пропонує колекції сучасних вишитих сорочок і суконь, у яких збережено традиції минулих поколінь.

Відео (Etnodim)

Вільні люди

Майстерня з виготовлення сучасного одягу з використанням традиційної української вишивки.

Бренд відроджує забуті традиції, нагадуючи, що українці є нащадками народу з давнім глибинним культурним корінням.

Фото (Вільні люди)
Фото (Вільні люди)

FOBERINI

Бренд відроджує в сучасному дизайні старовинну вишивку, яка має давньослов’янське походження. Всі моделі в асортименті виготовлені вручну та доповнені традиційними техніками ручної роботи — «пухликами», «збиранками», китицями та декоративними швами. Кожен продукт бренду — це артоб’єкт, над створенням якого працює ціла команда майстрів.

Відео (Foberini)

2KOLYORY

Місією бренду є збереження багатовікових традицій предків та передання сакральних знань. У своїх колекціях дизайнери також відтворюють орнаменти зі збірника «Український народний орнамент: вишивка, тканини, писанки» письменниці та етнографині Олени Пчілки.

Фото (2KOLYORY)
PHOTO BRAND 2KOLYORY
Фото (2KOLYORY)

А тим, хто хоче придбати традиційну вишиту сорочку ручної роботи, радимо завітати на Косівський ринок у Івано-Франківській області. Там ви можете знайти унікальні екземпляри не лише сорочок, а також одягу, прикрас, предметів побуду тощо.

Сообщение Сучасні та стильні: де придбати вишиванку і знайти вишиту сорочку ручної роботи появились сначала на Anywell.


Read the original article