БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН

Тільки до кінця травня: ексклюзивні бокси Anywell x Crumb, у яких аромати обираєте ви

Незабаром розпочнеться літо, тож саме зараз чудова можливість підготуватися до нього на максимум. Тож чому б не поєднати догляд за собою і можливість спробувати більше засобів від одного з українських топових брендів? З боксами Anywell x Crumb ви одразу вирішуєте питання салонного і домашнього догляду, які дадуть змогу бути готовими до літа на всі 100%. Як саме? Розповідаємо.  

Бокси Anywell x Crumb — це сертифікат на послуги в Anywell Facial Bar за зниженою ціною, а також тематичний набір від Crumb. 


Чому бокси є ексклюзивними? 

Перше: ви можете обрати аромат скрабу в тематичному наборі від Crumb. До слова, палітра ароматів бренду налічує аж вісім варіантів. 

Друге: лише в цих боксах на вас чекає сертифікат на суму 1000 грн, за який ви сплачуєте всього 850 грн. 

P.S.: Онлайн ви можете придбати бокс без сертифіката. Ця опція доступна для тих, хто хоче познайомитися із українським топбрендом, проте проживає не в Києві й не має змоги відвідати процедури в Anywell Facial Bar. 


Що важливо, з 1 червня CRUMB підіймає ціни на продукцію, тож зараз чудова можливість придбати улюблені засоби за старими цінами та з додатковим бонусом у формі сертифіката в Anywell Facial Bar.


Отримати консультацію щодо продукції чи процедур можна онлайн на Anywellhub, у direct Anywell, а також за телефоном (068) 434 41 04

Сообщение Тільки до кінця травня: ексклюзивні бокси Anywell x Crumb, у яких аромати обираєте ви появились сначала на Anywell.


Read the original article