БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Як обрати техніку манікюру, що підійде саме вам

Як обрати техніку манікюру, що підійде саме вам

Манікюру в якій техніці віддаєте перевагу? Це доволі поширене питання, яке часто звучить під час діалогу між майстром та клієнтом. Такий підхід у виборі конкретної техніки манікюру не можна віднести до категорії олдскульного чи напівпрофесійного, бо враховувати вподобання клієнта важливо. Проте варто пам’ятати і про те, що є критерії, якими кваліфікований спеціаліст салону керується, щоб гарантувати безпеку та якість послуги. 

Вікторія Колодій

Запитали у Вікторії Колодій, засновниці та креативної директорки міжнародної мережі MVK, експертки індустрії з досвідом понад 15 років, ідеологині освітньої платформи MVK ACADEMY, на що зважати при виборі ї техніки манікюру.

«Загалом у нігтьовому сервісі працюють у трьох техніках: класична, апаратна і комбінована. Тому щоб правильно визначити відповідну техніку манікюру, необхідно враховувати будову та товщину нігтя і шкірного покриву». 

Класичний манікюр — універсальна в усьому світі техніка, при якій спеціаліст використовує накіжники (кусачки для кутикули). Вона підходить всім без виключення і належить до категорії «безпечна». 

В апаратній технології застосовується спеціальний інструмент та відповідні змінні насадки — фрези. Це сучасна техніка манікюру, яка дозволяє обробити нігті без використання різальних інструментів. Рекомендується у випадках, коли шкіра навколо нігтьової пластини загрубіла і більш суха. 

Найбільший запит на сьогодні є на комбіновану техніку, коли майстер комбінує традиційні прийоми з інноваційними. Використання різальних інструментів та апаратного методу дає змогу досягти найбільш ефективного результату в процесі корекції стану нігтьової пластини. Комбінація обох технік застосовується також у випадках, коли, є певні індивідуальні особливості, наприклад, коли кутикула приростає до нігтьової пластини (іншими словами, «приклеюється» до нігтя), і щоб її видалити, необхідно під час манікюру поєднувати техніки. Проте це не є аксіомою, і рішення про потребу комбінувати техніки приймається спеціалістом в кожному окремому випадку. 


Тож тепер ви знаєте різницю у техніках і під час наступного візиту до свого майстра зможете обрати ту, яка найкраще підходить саме для ваших нігтиків.

Сообщение Як обрати техніку манікюру, що підійде саме вам появились сначала на Anywell.


Read the original article