Продовжити покупки
Ваше замовлення

У вашому кошику немає товарів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Б’юті маст-хев липня від Марії Кауфман

Б’юті маст-хев липня від Марії Кауфман

Якщо вибирати продукти щомісяця, то нові. З одного боку, в моїй бездонній косметичці є перевірені часом продукти, і коли вони починають закінчуватися, це може викликати в мене аритмію. З іншого боку, моя душа завжди потребує змін.

Чесно зізнаюся, іноді у мене виникає бажання викинути все старе і відкрити двері для всього нового. Це стосується і догляду, зокрема.

А втім, зовнішній стрес змушує мене чимдуж триматися за звичне, зручне та комфортне. Тому в добірці місяця будуть ті продукти, які я регулярно використовую.


Липень — місяць спеки, а коли спекотно, не дуже хочеться фарбуватися. Тіло вимагає легкості та свободи.


Мій маст-хев за будь-якої погоди — це тонік medik8 daily refresh.
Він дуже м’яко очищає, не травмує і не стягує обличчя.


Після його застосування — мій швидкий ранковий ритуал: маска rare за станом шкіри та ice globes (які всю ніч охолоджуються у beauty холодильнику) допомагають прибрати набряк та наслідки сну обличчям у подушку.


Далі наношу крем, який ідеально вирівнює тон — instytutum 3D. Трохи рум’ян — і свіжий, сяйний колір обличчя готовий.


Щовечора я наношу гель для вій та брів x lash. Він допомагає не витрачати час на туш і завжди бути з довгими, здоровими віями та чіткими бровами. Для фіксації використовую гель hedonic, це, до речі, відкриття червня.


Для тіла використовую скраб та крем для тіла crumb.


У моїй сумці завжди маска для губ x lash з неймовірним ароматом та ефектом і серветки lauren napier, для того щоб у будь-який момент освіжитися. Просто, швидко, легко та свіжо.


Сообщение Б’юті маст-хев липня від Марії Кауфман появились сначала на Anywell.


Read the original article