БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Що чекає на ваш знак у липні: гороскоп від астролога Anywell

Що чекає на ваш знак у липні: гороскоп від астролога Anywell

Світлана Кохана
астрологиня

Липень до 22.07 можна вважати достатньо спокійним і сприятливим, ретро Нептун с 01.07 поверне нас всередину себе, розбиратися зі своїми внутрішніми процесами. А от з 23.07 ретро Венера загальмує суттєво всі ситуації в особистому житті та партнерські фінанси. Тож найбільш значущі проєкти зірки радять реалізувати в період в 10.07 до 22.07.


Овни — емоційний фон місяця формується навколо питань навчання, освіти та закордону. Ви можете зважитися на нове навчання або міркувати про переїзд, також це може реалізуватися як вивчення іноземної мови або навчання за кордоном. Домашні питання потребуватимуть фінансових вкладень, взагалі місяць витратний, але ви все зможете.       


Тільці — липень пройде в не зовсім звичних для вас енергіях, буде штовхати на ризик та перевіряти на здатність мислити швидко. Ви – не майстер швидких рішень, але тут доведеться покластися на перші відчуття, тоді місяць буде вдалим. Багато кому доведеться відправитися у дорогу – це може бути робоча поїздка або вдалий шлях на відпочинок. 


Близнята — місяць грошовий, якщо ви постійно будете тримати увагу на цій сфері та не лінуватиметесь. Основні ж події липня – в особистих стосунках. Зірки прогнозують суттєві зміни позитивного характеру, відбудеться те, на що ви давно очікуєте – якщо вас порадує розлучення, то буде воно, якщо навпаки, – давно хочете жити разом, то станеться ця подія. 


Раки —місяць дуже важливий для вас, зосередьтеся на проєктах, які давно відкладаєте, або не дозволяли собі за певних причин. Акцент липня на залученні до взаємодії друзів, участі у масштабних та великих проєктах, не розмінюйтеся на дрібниці. Турбуватиме здоров’я, але всі питання до психосоматики та енергетики оточення, в якому ви знаходитеся. 


Леви — начальники та ті особи, які мають вплив на вашу кар’єру, намагатимуться вибудувати з вами відносини довіри та дружби. Чи потрібно вам це? Не факт, це скоріше урок на вміння розділити роботу та особисте життя і не дозволяти порушувати свої кордони. Для когось ці ситуації можуть перейти у рішення змінити роботу. Яскравим та незвичним буде липень у сфері особистого, очікуйте на приємні сюрпризи.  


Діви — липень принесе щасливі новини, також багато Дів зберіться у подорож та на відпочинок. І ці подорожі не будуть марними – є шанс романтичних знайомств, в тому числі з іноземцями, знаходження друзів серед них. Можливі міркування щодо еміграції, хтось навіть почне активно рухатися в цьому напрямку. Вдалими у липні є угоди з нерухомістю та великі придбання для дому.  


Терези — можете розраховувати на значні суми доходів у липні, особливо на державні виплати, кредити тощо, тобто такі, де ви не докладаєте власних робочих зусиль. Місяць сприятливий для проведення планових хірургічних операцій або комплексного походу до косметолога. Будьте уважними за кермом, а також дуже прискіпливо читайте всі документи, які підписуєте. 


Скорпіони — місяць принесе вам успіх через співпрацю та співавторство з іншими людьми, розширення перспектив пов’язане з партнерством, тож не розраховуйте лише на себе, шукайте підтримки та сильного плеча, на яке можна «спертися». Це місяць укладання перспективних угод, також сприятливою є участь у конкурсах. Турбуватиме фінансове положення, але це лише у вас в голові, реальні справи не такі кепські.    


Стрільці — багато хто у липні назве вас егоцентричною людиною. І це нормально. Ви дійсно цього місяця заглиблюєтеся у вирішення великої кількості особистих ситуацій, що накопичилися і не хочете відвертатися на сторонні речі. Особливо приділіть увагу стану здоров’я, багато показників говорять, що воно цього потребуватиме. На роботі можливі доленосні зрушення, будь-які зміни сприймайте як позитивні для себе. 


Козероги — місяць про романтику, досить незвичний для вас у сфері особистого. Але напругу та тривогу принесуть питання стосунків з дітьми, можливе розставання з ними, або просто конфліктні ситуації. Не варто ризикувати грошима, лише перевірені та заплановані трати. І обов’язково дозволяйте собі відпочивати, дуже важливо розслаблятися та висипатися.


Водолії — ви щасливчики у липні, можете ризикувати та йти ва-банк, можна розраховувати на нові робочі пропозиції, не відмовляйтеся навіть від найменших робіт, вони здатні перерости в масштабні проєкти. Найкращий настрій місяця – відстоювати себе та свої інтереси, наполегливо рухатися вперед. Не зайвими будуть фізичні навантаження, прокачуйте себе і фізично, і морально.     


Риби — липень про навчання та нову інформацію. Ви трошки застопорилися і прийшов час розхитати маятник. Нові люди, нові знайомства, зовсім нові знання та інформація – ви скучили за новими враженнями. Можливі переживання за батьків, їх здоров’я, це може відвернути від особистих справ. Підписання важливих договорів краще перенести, умови не будуть витримані.

Сообщение Що чекає на ваш знак у липні: гороскоп від астролога Anywell появились сначала на Anywell.


Read the original article