Продовжити покупки
Ваше замовлення

У вашому кошику немає товарів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Іван Малкович та Богдан Логвиненко у відеопроєкті «МОЇ»

Іван Малкович та Богдан Логвиненко у відеопроєкті «МОЇ»

Цього разу у проєкті «МОЇ» взяли участь поет і видавець, власник видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, а також український письменник, журналіст і засновник UKRAЇNER Богдан Логвиненко.


У розмовах з видатними культурними та літературними діячами проєкт висвітлює важливість української мови, її красу та глибину, а також досліджує історію мови в суспільстві. 


«МОЇ» — це відеопроєкт, який стартував наприкінці 2022 року, і колекція прикрас від бренду Guzema Fine Jewelry. 


У нових відео Іван Малкович — український поет і видавець, власник і директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» розповідає про походження свого роду, українські звичаї, а також особливу роль літери «Ї» у світовій абетці. Він зворушливо розповідає про улюблену літературу й згадує Київ минулих років, порівнюючи мову з чимось дивовижним, на що «обертаєшся, як соняшник до сонця».


А український письменник, журналіст, громадський діяч і засновник українознавчої спільноти UKRAЇNER Богдан Логвиненко згадує про перехід на українську мову, який відбувся ще у школі, роздумує про її важливість та пояснює, чому мова є справжньою зброєю, а також інструментом опору. 

Сообщение Іван Малкович та Богдан Логвиненко у відеопроєкті «МОЇ» появились сначала на Anywell.


Read the original article