БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН

Коли потрібно частіше відвідувати косметолога: влітку чи взимку

Зміни погодних умов безпосередньо впливають на стан нашої шкіри. Тож перш ніж визначити частоту відвідування косметолога залежно від сезону, розберемо, як саме літо та зима впливають на шкіру.

Варто зауважити, що рекомендації щодо частоти відвідування косметолога можуть варіюватися залежно від конкретних потреб та стану вашої шкіри. Однак є загальні фактори, які можуть впливати на частоту візитів.

Влітку шкіра піддається більшому впливу шкідливих факторів, таких як сонячне випромінювання, висока вологість, використання засобів для захисту від сонця тощо. Це може призводити до збільшення вироблення себуму, сухості, пігментації, висипань та ін. Тому влітку до косметолога варто звертатися з такими запитами:

Тому влітку до косметолога варто звертатися з такими запитами:


Очищення шкіри

Косметолог може виконати якісне і глибоке очищення шкіри для видалення забруднень та зайвого себуму

Ексфоліація

Влітку шкіра може накопичувати більше мертвих клітин, тому косметолог може рекомендувати відлущувальні процедури, які допоможуть зняти цей шар і покращити текстуру шкіри.

Зволоження

Зволоження є важливим, особливо в умовах високої вологості. Косметолог може підібрати засоби та процедури, що зволожують шкіру й покращують її гідробаланс.

Боротьба з висипаннями

Висока вологість та спека влітку можуть стимулювати збільшення вироблення шкірного себуму, що сприяє розмноженню бактерій і може призводити до забруднення пор та утворення висипань. Косметолог може виконати процедури очищення шкіри, такі як глибоке очищення пор або професійний пілінг, щоб зняти накопичені забруднення та себум з пор.


Взимку шкіра часто схильна до сухості через низьку вологість повітря та використання опалювальних систем. Також можуть з’являтися проблеми, пов’язані з обмеженим доступом до свіжого повітря та меншою активністю на вулиці. Тому взимку також може бути корисним відвідувати косметолога, щоб отримати поради щодо зволоження шкіри та підтримання її здоров’я.

Тому взимку до косметолога варто звертатися з такими запитами:


Зволоження

Взимку шкіра часто стає сухою через низьку вологість повітря та опалювальні системи. Косметолог може дати порадити щодо використання зволожувального крему та процедур, які максимально живлять і зволожують шкіру.

Захист від холоду

Косметолог може рекомендувати захисні засоби для обличчя, які допоможуть запобігти впливу холодного повітря на шкіру.

Боротьба із сухістю


Якщо шкіра страждає від сухості, косметолог може запропонувати процедури або надати рекомендації для заспокоєння та зволоження шкіри.

Регенерація шкіри

Зима — чудовий період для проведення процедур, що сприяють регенерації шкіри, таких як пілінги або лазерна терапія. 


Як бачите, що влітку, що взимку є потреба відвідувати косметолога, оскільки різні погодні умови мають різний вплив на шкіру. Косметологи також можуть надавати індивідуальні рекомендації, враховуючи тип шкіри, її стан та особливості. Вони можуть рекомендувати робити візити частіше в певний сезон для регулярної оцінки стану шкіри та виконання необхідних процедур і догляду.


І найголовніше — прислухайтеся до своєї шкіри і довіряйте своєму косметологу. 

Сообщение Коли потрібно частіше відвідувати косметолога: влітку чи взимку появились сначала на Anywell.


Read the original article