Продовжити покупки
Ваше замовлення

У вашому кошику немає товарів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
One shade manicure: глобальні і локальні тренди

One shade manicure: глобальні і локальні тренди

Коли у світі зʼявляється новий тренд на нігті, то зазвичай це щось або мінімалістичне, як от Old money, або щось зовсім протилежне — експресивні акценти та кольори, як, наприклад, у Карді Бі. Натомість однотонне покриття вкрай рідко сприймається як повноцінний тренд. Проте ми готові довести вам протилежне і саме тому поспілкувалися з Вікторією Колодій, засновницею та креативною директоркою міжнародної мережі майстерень нігтьової естетики MVK, про нейл-тренди на сезон «літо-2023». 

Вікторія Колодій

Вікторія належала до складу міжнародної креативної групи з розробки глобальних трендів та вже декілька років поспіль уповноважена представляти OPI в статусі локального амбасадора. Її підхід і філософія щодо вибору nail-стилю та багаторічний досвід у цій індустрії дали змогу взаємодіяти з зірками як нейл-артист та повноцінний член їхніх beauty-команд. 

«Із сезону в сезон ми уважно слідкуємо за виходами селебриті на червоних доріжках, звертаємо увагу на вподобання інфлюенсерів, аналізуємо тренди головного кольору року, який щорічно анонсує Інститут Pantone, очікуємо на нестандартні та свіжі рішення в образах моделей у рамках показів на міжнародних тижнях моди. Але чомусь ми забуваємо про те, що доволі часто відповідь на запитання про моду криється в нас самих. Для мене мода — це про відчуття та емоції, про те, що резонує наразі конкретній людині. Мені дуже відгукується філософія американського бренду OPI #color_is_the_answer. І, так, дуже часто відповідь дійсно лежить на поверхні, і вона дуже проста і очевидна: однотонний колір покриття, той самий акцент, який відповідає вашому настрою на всі 100% та є рефлексією на певні події. Правильно підібраний однотонний колір покриття може бути естетичніший і самодостатніший порівняно з дизайном будь-якої складності».

Серед тенденцій цього сезону переважає missmatchedманікюр — нігті покриті базою кольорів nude та milk. Однозначним фаворитом також є ультранатуральні нігті. Цнотливий манікюр, clean girl nail, no nail look, ультранатуральні нігті — варіацій безліч. Проте суть залишається незмінною — здорові й доглянуті нігті, які чудово доповнять кожен літній аутфіт. 

@mateja
MVK
MVK

Урізноманітнити кольорові акценти в літньому манікюрі можна і за допомогою ніжно лавандового кольору та сучасної варіації френча matcha shade.

@mateja
@harrietwestmoreland
MVK

Класику теж ніхто не скасовував: червоний, білий та чорний манікюр завжди виграшний та ефектний.

@haileybieber
@JLo
@haileybieber

Сообщение One shade manicure: глобальні і локальні тренди появились сначала на Anywell.


Read the original article