БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН
Смузі, яке допоможе позбутися відчуття тривоги

Смузі, яке допоможе позбутися відчуття тривоги

Останні кілька років сильно позначилися на нашому психічному здоров’ї, тому потрібно шукати способи, як відновити свій ментальний баланс. І їжа чудово може впоратися із цим завданням. 

Завдяки балансу вуглеводів з низьким глікемічним індексом, корисних жирів, клітковини та білків, цей протеїновий коктейль із шоколадом та вишнею є чудовим швидким сніданком, який допоможе вам почуватися ситими, зосередженими та спокійними протягом усього ранку.


Шоколадно-вишневий протеїновий смузі

Інгредієнти

  • 1 склянка свіжої або замороженої вишні (без кісточок)
  • 1 мірна ложка протеїнового порошку на вибір 
  • 1 ст. л органічного несолодкого какао-порошку
  • 1 ст. л сирого горіхового масла
  • 1,5 склянки шпинату або зелені
  • 1 склянка конопляного молока
  • кубики льоду (за бажанням)
  • 1 ст. л насіння чіа, льону або конопель (за бажанням)
  • 1 ч. л кориці, щоб допомогти збалансувати рівень цукру в крові (за бажанням)

Вишня

Вишні містять значну кількість біоактивних речовин, таких як каротиноїди, вітамін С і калій. Вони також є хорошим джерелом триптофану та серотоніну, які допомагають нам заспокоїтися.

Какао

Какао містить потужні антиоксиданти, які борються з окислювальним стресом у мозку і водночас захищають від стресу. Багатий на магній, какао також покращує когнітивні функції. Какао також має корисні для кишківника пребіотичні властивості. 

Конопляне молоко

Конопляне молоко містить багато білка, клітковини та корисних жирів. Конопляне насіння, з якого воно виготовляється, є джерелом альфа-ліноленової кислоти (ALA), незамінної омега-3. 

Горіхове масло

Сире несолодке горіхове масло є чудовим джерелом магнію та цинку. Магній має вирішальне значення для правильної роботи мозку, оскільки він бере безпосередню участь у синтезі дофаміну. Цинк, з іншого боку, допомагає зменшити запалення в мозку. 

Листова зелень

Шпинат та інша листова зелень є чудовим джерелом вітаміну B9, який підтримує функцію нейромедіаторів. Вживання більшої кількості листової зелені може допомогти покращити настрій протягом дня.


Підсумуємо

Цей шоколадно-вишневий смузі — смачний і ситний спосіб перекусити, незалежно від того, їдете ви на роботу чи готуєтеся до довгого робочого дня. Крім того, він містить інгредієнти, які підтримують роботу мозку і дарують відчуття спокою.

Сообщение Смузі, яке допоможе позбутися відчуття тривоги появились сначала на Anywell.


Read the original article