БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ВІД 1500 ГРН

Три маски для обличчя, які мають бути в косметичці цього літа

Здавалося б, сьогодні в нас зовсім немає можливості розслабитись та приділити час собі. Якщо й не біжимо у справах, то біжимо до бомбосховища. Але ми в редакції вважаємо, що хоча б 10 хвилин на день на себе треба знайти. Шкіра сама собою не стане кращою, а сяюче відображення в дзеркалі додає сил і покращує настрій.


Ми вибрали три наші улюблені маски, які рекомендуємо завжди мати при собі.


Сьогодні заспокійливе потрібно не тільки у вигляді магнію Б6, а й у вигляді заспокійливої маски для обличчя. Вона допомагає заспокоїти шкіру і прибрати почервоніння, чи то від стресу, недосипання, переїдання, чи то від самостійного чищення. Вітамін Е захищає верхній шар, а арніка додає сяйва. І безсоння ніби й не було!


Іноді здається, що нашу чутливу нервову систему вже не врятувати, але чутливу шкіру ще можна. Маска японського бренду Otome допоможе зволожити шкіру, наситити її корисними інгредієнтами та прибрати почервоніння.


Засновниця бренду Джоанна Варгаз, як і ми, вірить, що в домашніх умовах можна допомогти шкірі стати ще краще і уникнути непоправних наслідків. Маска з ліфтинг-ефектом не тільки підтягує шкіру, а й робить її більш пружною.

Сообщение Три маски для обличчя, які мають бути в косметичці цього літа появились сначала на Anywell.


Read the original article